De vijf gebroeders Peirs richtten het bedrijf op in 1964. Ze werkten elk jarenlang mee in het bedrijf en hadden hun eigen specialisatie, van elektriciteit en verwarming tot metsen en pvc of houten ramen. Wat begon met sleutel-op-de-deur-villa’s, werden later erg lokale, meer gespecialiseerde opdrachten.

Totaalprojecten met schrijnwerk als paradepaardje

Totaalprojecten met schrijnwerk als paradepaardje.

Toen Wim en Sofie de fakkel vol ondernemerszin overnamen in 2008, besloten ze opnieuw in te zetten op totaalprojecten, met schrijnwerk als hun paradepaardje. Alle schrijnwerk wordt immers al van bij het begin in eigen beheer en door eigen personeel ontworpen en geplaatst. Ondertussen kunnen ze ook erkenningsklasse II voorleggen voor overheidsopdrachten.
Broer en zus Peirs combineren traditionele waarden als kwaliteit en communicatie met een vernieuwende, eigentijdse kijk op het vak.

Sofie Peirs

Sofie

Sofie Peirs is uw aanspreekpunt bij Peirs Renovatie. Ze volgt elk project nauwgezet op, van ontwerp tot opleveren. Zij tekent de bouwplannen, plaatst bestellingen en volgt de werf op en leidt de oplevering in goede banen. “Ik vind het essentieel dat mensen die verbouwen nog jarenlang kunnen genieten van hun investering. En niet gewoon tien jaar, maar generaties lang. Voor minder gaan we niet.”

Wim Peirs

Wim

Wim Peirs volgt de dagelijkse uitvoering op de werf zorgvuldig op. Als medezaakvoerder steekt hij elke dag de handen uit de mouwen om samen met zijn team de best mogelijke kwaliteit af te leveren. 

Sofie Peirs, Peirs renovatie

Samen uw project onder handen
nemen? Contacteer ons!

  info@peirs-renovatie.be
  056 71 42 75