Peirs Renovatie is sterk in volledige verbouwingen en renovaties. Van ontwerp tot uitvoering: wij nemen het volledige plaatje voor onze rekening. Vlotte communicatie en een goede klik zijn een must om uw bouwplannen waar te maken. Daarom werken wij graag nauw met u samen. Wij houden van uitdagende totaalprojecten en spelen kort op de bal. Dankzij onze erkenningsklasse 2 voor overheidsopdrachten en aansluiting bij Build You Home, kan u op uw beide oren slapen.
 

Goede communicatie bij  Peirs Renovatie

Heldere communicatie als bouwsteen

U zoekt een klantgerichte renovatiepartner die helder communiceert en luistert naar uw wensen. Open overleg is namelijk van onschatbare waarde in de bouwwereld. Niet alleen tussen ons, maar óók tussen de verschillende aannemers onderling. Wij kiezen uitsluitend medewerkers en stielmannen die onze waarden delen. Samen streven we ernaar om u de nieuwe thuis of werkomgeving van uw dromen te bezorgen.

bouwdromen Peirs Renovatie

Droomt u ook van een efficiënte renovatie?

Renoveren is geen lichtzinnige beslissing, maar een investering in uw toekomst. Is het tijd om uw bouwdromen na te jagen en te kiezen voor een renovatie? Na een eerste telefoongesprek komt Sofie graag bij u langs voor een verkennend gesprek. Op basis daarvan maken wij een eerste raming die wij aanpassen op basis van uw wensen en budget. Zitten zowel de verwachtingen als het budget volledig op één lijn, ontvangt u een vrijblijvende offerte, waarbij er nog ruimte is voor aanpassingen. Zo weet u perfect waaraan u begint. Niemand staat namelijk graag voor onverwachte verrassingen.

Contact Wim Peirs

Geen voorschotten, maar loon naar werk

Wij geloven in ethisch verbouwen zonder torenhoge voorschotten. Bij ons betaalt u dan ook geen voorschotten, maar betaalt u in functie van ons geleverde werk.

 

Een duidelijke planning en nauwgezet contact

Vindt u renoveren ingewikkeld en een administratieve rompslomp? Wij begeleiden u bij de aanvraag van vergunningen en subsidiedocumenten. Dankzij onze duidelijk uitgeschreven planning en uitgebreide werfverslagen, bent u op de hoogte van de vooruitgang van de verbouwingen. Voor u het weet, staat de oplevering voor de deur en geniet u jarenlang van uw gloednieuwe thuis of vernieuwde kantoor.

Sofie Peirs, Peirs renovatie

Samen uw project onder handen
nemen? Contacteer ons!

  info@peirs-renovatie.be
  056 71 42 75