Renovatiebedrijf Peirs is sterk in volledige verbouwingen, van ontwerp tot planning en uitvoering. Peirs werkt rechtstreeks samen met de particulier, omdat kort op de bal spelen én een goede klik een must is om verbouwdromen waar te maken.
Peirs houdt van uitdagende totaalprojecten en geniet erkenningsklasse 2 voor overheidsopdrachten.
 

Goede communicatie bij  Peirs Renovatie

Goede communicatie als bouwsteen

Goede communicatie is in de bouwwereld van essentieel belang, niet alleen met de klant, maar ook tussen de verschillende aannemers. Het is dan ook één van de criteria voor de selectie van geschikte medewerkers en stielmannen.

bouwdromen Peirs Renovatie

Bouwdromen?

Sofie Peirs komt bij u langs om te luisteren naar uw plannen en vertelt u eerlijk en duidelijk wat Peirs voor u kan betekenen. Op basis van het gesprek wordt een ontwerp en duidelijke offerte opgemaakt, waarbij er uiteraard ruimte is voor aanpassingen. Niemand staat immers graag voor onaangename verrassingen. Bij Peirs weet u perfect waaraan u begint. 

Contact Wim Peirs

Nauwgezet contact

Peirs begeleidt je bij de aanvraag van vergunningen en subsidiedocumenten en stelt een planning  op die nauwgezet wordt opgevolgd, net zoals de werf. U wordt steeds op de hoogte gehouden van de voortgang van de werkzaamheden aan de hand van gedetailleerde werfverslagen. Voor u het weet, is het tijd voor de oplevering en kunt u nog jarenlang genieten van uw nieuwe thuis of vernieuwde kantoor.
Peirs kan alle erkende attesten voor onder meer tienjarige aansprakelijkheid, veiligheidscoördinatie en EPB voorleggen.
 

Sofie Peirs, Peirs renovatie

Samen uw project onder handen
nemen? Contacteer ons!

  info@peirs-renovatie.be
  056 71 42 75