ISOLEREN

Er zijn diverse mogelijkheden om uw woning beter thermisch en/of akoestisch te gaan isoleren, wij leveren en plaatsen zowel hoogrendementsbeglazing als dakisolatie. 

 

 

Thermisch isolerend glas

Hoogrendementsbeglazing isoleert 2 tot 3 maal beter dan gewoon dubbel glas en maar liefst 5 maal beter dan enkel glas.Op het eerste zicht is er weinig verschil te merken met dubbel glas.  Het grote verschil bestaat erin dat er op één van de glasbladen van het hoogrendementsglas een zeer dun doorzichtig metaallaagje is aangebracht.  Die ‘coating’ is erg doeltreffend: het laat wel de gratis warmte van de zonnestralen door, maar weerkaatst voor een groot deel de binnenwarmte terug naar binnen.

Zo is er minder afkoeling aan de raamoppervlakten en verbetert ook de comforttemperatuur.Is uw schrijnwerk nog in goede staat, winddicht en stevig genoeg, overweeg dan om uw bestaande enkele beglazing onmiddellijk te vervangen door hoogrendementsbeglazing.

De meerkost voor het hoogrendementsglas wint u al snel terug door de besparingen op uw stookkosten.Is het schrijnwerk niet meer in goede staat en niet meer te herstellen, dan raden wij aan om uw  oude ramen te vervangen door volledig nieuwe ramen die uitgerust zijn met hoogrendementsbeglazing.     

 

 

Dakisolatie

Wist u dat 1/3de van de Vlaamse daken of 80 miljoen m² niet geïsoleerd is?  Nochtans kan u met een relatief kleine investering in dakisolatie al snel 15 tot 30% energie besparen. 

Het zal u dan ook niet verbazen dat dakisolatie de belangrijkste ingreep is om een energiezuinige woning te krijgen.  Door te investeren in meer isolatie kunnen bovendien ook andere energiebesparende maatregelen in uw woning een beter rendement opleveren.

 

MEER INFO