AUTOMATISATIE

Of het nu gaat over bestaande of nieuwe rolluiken, zonwering of aandrijvingen voor poorten met ons gamma Becker-motoren kunnen we ze automatiseren. Dit kan via een druk op de knop of via een programmering.

En daarvoor zijn vele goede redenen op te noemen. Zo worden bijvoorbeeld in de zomer vertrekken met grote raamoppervlakten niet onnodig opgewarmd. Of in de winter de verwarmingskosten met ongeveer 1/3 verminderd, hetgeen goed is voor het milieu én voor de portemonnee.

Bovendien verhinderen rolluiken niet alleen ongewenste inkijk, maar houden ze ook ongewenste bezoekers buiten, zelfs wanneer er niemand thuis is: de intelligente Becker buismotoren openen en sluiten automatisch uw rolluiken.
Indien gewenst zelfs met dagelijks variërende tijden.

Toch wel praktisch als men van al deze voordelen moeiteloos en ontspannen kan genieten!  Wij nemen niet alleen de plaatsing van de motoren voor onze rekening, ook het voorzien van de nodige elektriciteitskabels en het aansluiten ervan gebeurt in 1 beweging. 

Het wordt helemaal de moeite indien u als 65-plusser kan genieten van de aanpassingspremie.  Er is een premie mogelijk tot 1250 euro!

 

MEER INFO